Switch: fashion & lifestyle

Switch is er voor de trendy man en vrouw. Je wordt hier wekelijks verrast met nieuwe items in de collectie. Over die collectie gesproken: dit is een mooie mix van jonge opkomende designers en bekende merken. Smaakvolle kleding voor verschillende leeftijden in verschillende prijsklassen. Kortom: een winkel met stadse allure maar met dorpse karakter.

Neem een kijkje op de website!

Dorrit design: Op zoek naar jouw persoonlijke stijl

Ben je op zoek naar jouw persoonlijke stijl in huis, maar weet je niet hoe je dit aanpakt? Loop dan ‘ns binnen bij Dorrit Design Interieurs aan het Kofferen. Dit is een ontwerpbureau en woonwinkel voor interieurs van particulieren en bedrijven. Zij ontwerpen voor jou een persoonlijk interieur. In de kleurrijke winkel van Dorrit kijk je je ogen uit. Nieuwe gordijnen, vloerkleden, meubels en accessoires. Overal waar je kijkt, zie je spullen die je direct mee naar huis wilt nemen. Twee keer per jaar ondergaat de winkel een metamorfose en worden de nieuwe trends zichtbaar gemaakt. Geniet van volop inspiratie en nieuwe ideeën. 

Bezoek de website!

Muller Mode: voor mannen met cachet

Tegenover de kiosk op de Markt vind je Muller Mode. Dé winkel voor de modebewuste man. Naast gave merken als Hugo Boss, Circle of Gentlemen, Seventy, Stone Island en Superdry, kun je hier je kostuum en overhemd op eigen smaak samenstellen. Door zelf zaken als stoffen, knoopsoort, afwerking en pasvorm aan te passen, creëer je een uniek item! In de winkel van Bram en Marloes krijg je advies op maat én een vers kopje koffie! 

Bezoek Muller mode!

Klik hier voor meer bijzondere winkels.