In Sint-Oedenrode is het hele jaar volop te beleven. Wij hebben alvast een top 5 van de leukste evenementen voor jou samengesteld in Natuurlijk! Sint-Oedenrode!


Fashion en Food voor- en najaar

Elk voorjaar is de markt van Sint-Oedenrode bezet door een groot paviljoen met een oppervlakte van ± 1200 m2. De Rooise modezaken en horecagelegenheden laten zich van hun beste kant zien. Professionele modeshows worden afgewisseld met heerlijke gerechten. Verschillende lokale en (inter)nationale artiesten zorgen voor live entertainment. Een heel weekend lang staat in het teken van genieten, beleven en verwonderen. Wat een verwendorp. Natuurlijk! Sint-Oedenrode.

Bezoek de website

 


Kermis

Kermis in Sint-Oedenrode is een dorpsfeest pur sang. Eind augustus, vier dagen lang, vind je in het centrum allerlei, leuke attracties en zitten de terrassen bomvol. Schuif aan, neem een drankje en geniet van deze ouderwetse gezelligheid. De Rooise Kermis is een attractie op zich. Een aanrader voor jong en oud! En niet onbelangrijk: de Rooise kermis staat bekend om de goedkope tarieven. Kom eind augustus dus naar het centrum voor de Rooise kermis! 

 

 

 

Rooise Jaarmarkt

De 'Rooise Jaarmarkt' is al jaren een begrip in de regio. Veel entertainment en Brabantse gezelligheid staat hier voorop. Door meer dan 250 kramen verandert het centrum deze dag in een groot marktplein. Ook de gevestigde winkeliers en horeca zijn deze dag geopend. (24 juni 2018). 

 

 

Fokpaardendag

Jaarlijks in september vindt er op de markt de fokpaardendag plaats. Stichting Fokpaardendag Sint-Oedenrode organiseert ieder jaar in september in samenwerking met Rooi 2000 een gecombineerde koopzondag/fokpaardendag op de Markt in Sint-Oedenrode.

Rooi Fietst

Vier dagen fietsen door de Meierij en het Groene Woud. Dit met drie NFTU -sterren gewaardeerde fietsevenement, voert je naar elke windrichting; routes door bossen, langs akkers, voorbij schilderachtige dorpjes en historische Brabantse bouwwerken.

Gevarieerde afstanden (30, 45 en 60 km), de mogelijkheid om één of meerdere dagen te fietsen en ruime vertrektijden maken deelname aan deze fietsvierdaagse aantrekkelijk. Zowel voor jong en oud, geoefende als onervaren fietsers; de Rooise Fietsvierdaagse is bedoeld voor iedereen!  (17 t/m 20 juli 2018).

Schrijf je in via de website