In Sint-Oedenrode is het hele jaar volop te beleven. Wij hebben alvast een top 5 van de leukste evenementen voor jou samengesteld in Natuurlijk! Sint-Oedenrode!

Fashion en Food

Ieder jaar óf in het voorjaar óf in het najaar laten de Rooise modezaken en horecagelegenheden zich van hun beste kant zien. Professionele modeshows worden afgewisseld met lekkerijnen. Het gehele weekend zal in het teken staan van genieten, beleven en verwonderen. Want dát is waar Sint-Oedenrode goed in is. Wat een verwendorp. Natuurlijk! Sint-Oedenrode.

 

 


Kermis

Kermis in Sint-Oedenrode is een dorpsfeest pur sang. Eind augustus, vier dagen lang, vind je in het centrum allerlei, leuke attracties en zitten de terrassen bomvol. Schuif aan, neem een drankje en geniet van deze ouderwetse gezelligheid. De Rooise Kermis is een attractie op zich. Een aanrader voor jong en oud! En niet onbelangrijk: de Rooise kermis staat bekend om de goedkope tarieven. Kom eind augustus dus naar het centrum voor de Rooise kermis! 

 

 

 

Rooise Jaarmarkt

De 'Rooise Jaarmarkt' is al jaren een begrip in de regio. Veel entertainment en Brabantse gezelligheid staat hier voorop. Door meer dan 250 kramen verandert het centrum de laatste zondag van juni in een groot marktplein. Ook de gevestigde winkeliers en horeca zijn deze dag geopend. 

 

 

Fokpaardendag

Stichting Fokpaardendag Sint-Oedenrode organiseert ieder jaar in september een fokpaardendag op de Markt in Sint-Oedenrode.

Eigenaren van paarden komen vanuit de hele provincie en verder naar Sint-Oedenrode om hun paarden te laten keuren, in de hoop dat het 't mooiste paard van de dag is.  Een mooi evenement voor alle paardenliefhebbers! 

Rooi Fietst

Vier dagen fietsen door de Meierij en het Groene Woud. Dit met drie NFTU -sterren gewaardeerde fietsevenement, voert je naar elke windrichting; routes door bossen, langs akkers, voorbij schilderachtige dorpjes en historische Brabantse bouwwerken.

Gevarieerde afstanden (30, 45 en 60 km), de mogelijkheid om één of meerdere dagen te fietsen en ruime vertrektijden maken deelname aan deze fietsvierdaagse aantrekkelijk. Zowel voor jong en oud, geoefende als onervaren fietsers; de Rooise Fietsvierdaagse is bedoeld voor iedereen!  (16 t/m 19 juli 2019).

Schrijf je in via de website

 

Brabant Celebrates Food

In heel Brabant hebben ondernemers, inwoners en gemeentes een spetterend programma gemaakt rond voedselinnovatie en voedselbeleving. Dat is waar we in Brabant van oudsher in uitblinken. Proef, zie en beleef Brabant Celebrates Food ook in Sint-Oedenrode!Gezellig, Natuurlijk! Sint-Oedenrode.