Dorpswandeling

Met een groep genieten van een dorpswandeling door het mooie historische Rooi! Onder leiding van een gids kun je met maximaal 20-25 personen een wandeling maken. Maak via VVV Sint-Oedenrode op tijd een afspraak, zodat de gids besproken kan worden. Samen met de VVV overleg je waar, wanneer en hoe laat je vertrekt. Een dorpswandeling in Rooi is absoluut een must. In zo’n twee uur ontdek je de mooiste plekjes in Natuurlijk! Sint-Oedenrode.

Wijngaard Domaines les Damianes

Uniek in Sint Oedenrode, maar ook in dit gedeelte van Nederland, is de wijngaard Domaine les Damianes. De wijngaard dankt zijn naam aan het voormalig Damianenklooster dat op een steenworp afstand ligt. Het gebied waar de wijngaard zich bevindt, was vroeger heidegrond. Rooiseheide wijn dankt haar naam aan de heide en aan Sint-Oedenrode, dat in de volksmond ‘Rooi' wordt genoemd. Wil je een bezoek brengen aan de wijngaard? Klik dan hier voor de website en kijk wanneer Domaine les Damianes open dagen heeft. Ook rondleidingen zijn op verzoek mogelijk.

Miss Hyacinth

Met trots nodigt miss Hyacinth je uit op haar mooie locatie in het recreatiegebied ‘de Vlagheide’. Miss Hyacinth is het hele jaar open voor een high tea, lunch en verzorgt verschillende workshops, zoals: beeldhouwen, bloemschikken, zilver smeden of een keramiek workshop. Ook kun je een eigen boeket samenstellen met bloemen uit de pluktuin. En ga je met een gevoel van ‘wat is het leven mooi’ naar huis. 

Meer weten? Klik hier

````