In Sint-Oedenrode zijn er talloze activiteiten en bezienswaardigheden voor kinderen. Breng een bezoek aan streekpark De Kienehoef of ga het kano avontuur aan op de Dommel.

 

Streekpark Kienehoef met Kinderboerderij Kienehoef

Sinds de jaren ’30 uit de vorige eeuw is Park de Kienehoef een populaire ontmoetingsplek voor jong en oud. Het park is niet alleen een lust voor het oog, maar het biedt volop speelplezier voor de kinderen. Je vindt er o.a. een kinderboerderij, speeltuin, roeiplezier, en een pontje over het water. Voor een hapje en drankje kunt u terecht bij de Helden van Kien. Kortom voor groot en klein vermaak midden in Natuurlijk! Sint-Oedenrode.

Er is een ruime parkeerplaats aan de Zwembadweg.

Zwembad de Neul

Binnenzwembad de Neul in het centrum van Sint-Oedenrode telt jaarlijks 10.000 bezoekers per jaar. Een aantal keren per week kun je hier vrij zwemmen. https://www.hetbestezwembad.nl/de-neul/

Kanoën op de Dommel

De Dommel stroomt van ‘Peer’ naar ‘De Dieze’ in ’s-Hertogenbosch. Ontdek het uitzonderlijke landschap van de Brabantse laagland vallei naar Sint-Oedenrode en kies voor een kanotocht over de Dommel. Reserveren is mogelijk bij Dommelzicht, Trefpunt voor Sport, cultuur en recreatie.


 

Spannende speurtocht

Voor kinderen tussen 4 en 12 jaar is er een spannende speurtocht door Sint-Oedenrode. Deze kun je voor € 2,50 kopen bij de VVV. Aan de hand van allerlei leuke vragen neemt de speurtocht je mee door het dorp en leer je de geschiedenis van Rooi beter kennen. Kom en ga op avontuur in Natuurlijk! Sint-Oedenrode.