Rooi op je klompen aanvoelen

Duik in grootmoederstijd, verdwaal in het grote populierenbos of leg zelf een tocht af op klompen. Of het nu om een bedrijfsuitje gaat of om een uitstapje met de hele familie, met deze arrangementen ben je verzekerd van een bijzonder bezoek aan klompendorp Sint-Oedenrode.

Stap in de schoenen van de klompenmaker

Een bijzondere wandeling, stevige boerenlunch en een zelfgemaakte Rooise klomp van populierenhout, wie wil dat nu niet? Vertel me meer!

Van populier tot klomp

Met de solex maak je een tocht door de oorsprong van de Rooise klomp. Het laatste stuk leg je af op klompen. Bijzonder, nietwaar? Vertel me meer!

Maak kennis met oude tradities

Terug naar die goede oude tijd in Sint-Oedenrode, kom jij het beleven? Vertel me meer!

Wist je dat je bij Holl Klompen de eerste ├ęchte klompenmachine kunt bezichtigen?

Marie-Louise Holl

Voel Rooi op je klompen aan

Trek eropuit tijdens de fotospeurtocht en word een ware klompenkenner. Van draagklomp en souvenir tot knutselklomp en fabriek, jij weet er alles over. Vertel me meer!

Ontwikkel je eigen arrangement

Wil je op klompenontdekkingsreis, maar passen de bovenstaande uitjes niet helemaal bij je? Creëer dan samen met de VVV je eigen arrangement. Vertel me meer! 

Kortingsdeal

Boek je bezoek aan Hoeve Strobol via Brabantse Avonturen en ontvang €1 euro korting per volwassenen ticket. Bezoek Brabantse Avonturen!