Welkom in klompendorp Sint-Oedenrode

Wie aan Sint-Oedenrode denkt, denkt aan klompen. Althans, na jouw bezoek aan het mooie Rooi ga je dat zeker doen. Ontdek de bakermat van de klompenindustrie middels unieke arrangementen, leuke evenementen en door het bezoeken van onze highlights. Rooi op je klompen aanvoelen? Vanaf nu wel!

Vooruitlopend op de realisatie van de Brabantse Klompenbeleefroute wordt in 2019 voor de tweede keer de April Klompenmaand georganiseerd in Het Groene Woud, met als thema Brabantse Klomp & Brabants Populierenlandschap. Sint-Oedenrode is onderdeel van Het Groene Woud.

Kijk voor meer informatie op de website https://www.hetgroenewoud.com/initiatieven/projecten-overig/klompen-in-het-groene-woud/april-klompenmaand-in-het-groene-woud

 

 

 

 

 

ontdek de klompenbelevingsroute - en voel Rooi op je klompen aan

Oorspronkelijk was het maken van klompen voor eigen gebruik, maar rond 1800 veranderde dat drastisch!

Blijf op de hoogte

Wil jij op de hoogte blijven van de leukste klompenuitjes, -arrangementen en evenementen? Kom ook zeker nog eens terug op deze website, want je vindt hier al het actuele aanbod in klompendorp Sint-Oedenrode.

 of ga naar https://www.hetgroenewoud.com/initiatieven/projecten-overig/klompen-in-het-groene-woud/april-klompenmaand-in-het-groene-woud.