Sint-Oedenrode herbergt ruim 40 exclusieve zaken, waarvan 10 kledingzaken en 12 lunchrooms en restaurants. Dit maakt Sint-Oedenrode anders dan omliggende dorpen, waar hoofdzakelijk ketens te vinden zijn. Het dorp is gezegend met een grote diversiteit aan restaurants. Eigenlijk durven we het wel te claimen: Rooi is hét verwendorp in Meierijstad. Want zeg je ‘Rooi’, dan hoor je: gastronomie en gastvrijheid. Daar zijn we gruts op! Geniet van de sfeervolle cafés, restaurants en terrassen in het gezellige, historische centrum en laat je heerlijk verwennen in Natuurlijk! Sint-Oedenrode. Download de app van Natuurlijk! Sint-Oedenrode voor een overzicht aan winkels en horeca.

Dineren

Trakteer de innerlijke mens, na een dag shoppen, cultuur snuiven of wandelen in de natuur, op fantastisch Bourgondisch genieten in één van de toprestaurants van Natuurlijk! Sint-Oedenrode.

Lunchen

Het historische marktplein is het middelpunt van Verwendorp Rooi. Omgeven door diverse terrassen en excellente horeca is het hier genieten met de grote G. Natuurlijk! Sint-Oedenrode.

Borrelen

Kom borrelen op een van de vele terrassen en laat je verwennen in Natuurlijk! Sint-Oedenrode.