Sint-Oedenrode is een plek waar natuur en cultuur prachtig verweven zijn, de poort naar het Groene Woud. Een uitje in en om Sint-Oedenrode kan op vele manieren. Doordat ons dorp midden tussen de natuurgebieden ligt, zijn er veel mogelijkheden voor prachtige fietstochten. In Sint-Oedenrode vind je vele oplaadpunten voor jouw electrische fiets, dus je komt niet voor verrassingen te staan. In juli kun je deelnemen aan Rooi Fietst!., de fietsvierdaagse.

In juli 2020 is een nieuwe Meierijstadkaart uitgegeven. Een fietsknooppuntenkaart met recreatieve, sportieve, culturele en culinaire plekjes in Meierijstad. Met deze fietsknooppuntenkaart kun je op ontdekkingstocht in Meierijstad. Geniet van al het moois dat onze gemeente te bieden heeft. En vergeet onderweg niet af te stappen voor een hapje of een drankje. De kaart is gratis verkrijgbaar bij de VVV kantoren maar is hier ook te downloaden zodat je hem zelf kunt printen.

Spring op de fiets en ontdek Sint-Oedenrode en omgeving! Start met de nieuwe fietskaart van gemeente Meierijstad of met de fietsroute Bankgeheimen of met de Op (oorlogs)pad route. Er is volop fietsplezier!

Ontdek en beleef Meierijstad

Met deze fietsknooppuntenkaart kun je op ontdekkingstocht in Meierijstad. Geniet van al het moois dat de gemeente te bieden heeft. 

Fietsroute 'Bankenroute'

De oude verhalen uit Sint-Oedenrode zijn onlosmakelijk verbonden met de verborgen plekken in het gebied. Fiets langs de 'toponiemenbanken' en laat je verrassen. 

Fietsroute 'Op (oorlogs)pad'

In 1944 begon de bevrijding van Brabant in Sint-Oedenrode en Veghel. Niet veel later volgde Schijndel. Ga mee Op (oorlogs)pad en herdenk het verleden van Meierijstad.